Julen 2016

Slänger in ett litet inlägg om julen. 


Vi firade hemma hos oss allihopa. Både Daniels familj och min. Och även fast jag trodde det skulle bli lugnt och skönt för att vi skulle slippa fara runt till alla så blev det stress ändå. Förstår egentligen inte varför.  Men ja alla var här. Åt god mat och öppnade klappar. Freja röjde runt. Hon hann inte med att öppna alla miljoner klappar hon fick så lämnade några till dagen efter. Första riktigt mötet med tomten blev det också. Succé. Hon blev så glad när hon såg honom och skulle hjälpa till genom att lägga klappar i tomtens säck. Hon skrattade och gav även tomten en kram. Så sööööt.  Bästa på hela dagen. 

Juldagen spenderades först med att städa undan en del. Sen så hakade jag på Kristian, Eva och Angelica ut på Allstar. Fett med folk. Småfolk. Haha. Men det var riktigt kul. Behövligt. Inte ofta man kör all in så tack Kristian haha:)

Nu har man återgått till jobbet. Skittråkigt. Men men. På lördag firar vi in det nya året tillsammans med Christin och hennes lilla familj. Blir lugnt och mysigt!


Julkort

Ja det här med att knäppa fina kort på Freja att använda till julkorten är inte så lätt. Här ser ni ett axplock av hur det gick. Sista bilden fick bli The one😅 


Vi fick locka med mat, leksaker och telefonen för att få henne att sitta still. Men för att få henne att titta i kameran så var vi ju tvungna att ta bort telefonen och då blev hon skitarg. Ja ni ser ju. Dessa bilder är då tagna på flera olika dagar så som sagt inte lätt i år att få en vettig bild😁😍

Dan före dan före dopparedan

Tja tja bloggen.


Som vanligt så har bloggen hamnat i skymundan. Men nu har jag en mycket vettig ursäkt. Har jobbat i elva dagar i streck och imorgon gör jag sista dagen innan tre dagars julledigt😃

Det känns i kropp och knopp att man jobbat mycket. Sjukt sliten. Men det är kul också:)

På lördag är det då julafton. Ganska sjukt. December har gått så himla fort. Julklapparna är färdiga och julmaten står i kylen. Granen står så grön och grann i stugan. Efter många om och men. Köpte oss en gran som inte drack vatten och barra de nå kopiöst mycket. Efter två veckor gav vi upp och gick tillbaka med den. Dom erbjöd oss att ta en ny. Tur det. Annars hade jag blivit sjukt besviken. Den måste vart död redan när vi köpte den.

Här nedan ser ni granens resa. Så nöjd nu. Vi fick ta en dyrare gran också för dom hade slut på den billigare. Mohahahha. Så nu kan alla klapparna samlas :)