Mardrömmar

Inatt drömde jag mardrömmar om bröllopet.  Har haft uppehåll på de nu ett halvår kanske. Får se om detta kommer vara en återkommande händelse.

Drömde iaf först om främst att vi sov med varandra dagen till bröllopet. Vilket vi inte ska göra då vi inte kommer ses förrän fotograferingen då "first look" blir. Sen så sov vi över. Vaknade typ ett och vigseln började tre. Så ingen tid för förberedelser eller fotografering. Sen så började det tokregna. Så det blev översvämning och vi var tvungna att bli räddade med gummibåtar från huset vi va i. Jag var så upprörd. Självklart var vi tvungna att ställa in och boka nytt datum. Det får inte hända i verkligheten. Datumet vi har är så speciellt också.

Haha jaja. Jävla tur att det va en dröm. Vet att jag tänkte i drömmen att, nej men det här är en dröm jag vaknar nog snart. Men jag gjorde ju aldrig det. Haha! Sjukt.

Men nu så kan jag andas ut!😆

Valhalla

Idag var vi till festlokalen och tittade lite mer ingående. Inte långt kvar nu så det gäller att ta tag i allt som ska fixas till lokalen så man får det stämning man vill ha! Det är en så ganska stor lokal så det finns en del att fixa. Belysning, dekor, bordsplacering m.m. Det kommer säkert bli så bra så tillslut. Det viktigaste är såklart alla nära och kära som kommer. Att dom och vi får en trevlig kväll!♡

Dag 8-9

De två sista dagarna rullade på. Mentalt jobbigt då jag visste att det var så lite tid kvar. Igår  (dag 9) fick jag äta en liten lunch plus middag.

Nu är iaf min c9 resa över. Här är alla mina mått före och efter.

Bröst 91-86
Arm 26-26
Midja 77-72
Höft 97-95
Lår 57-54
Vad 33-32
Vikt 66.1-63.8

Så totalt 16 cm och 2.3 kg mindre.
Tog före och efterbilder, men det syns inget alls så kändes värdelöst att visa. Mentalt känns det bra iaf.

Nu ska jag verkligen försöka hålla detta nyttiga tänk. Iaf när det kommer till mat. Laga mer mat från grunden och undvika självklara sockerfällor i veckorna.

Hur mår jag då? Svårt att säga. Som vanligt tycker jag ändå. Känns inte som jag har fått någon uppenbarelse och ska bli nyttighetens gudinna;)

Imorse åt jag en rejäl frukost. Alldeles för mycket. Men kände att jag var tvungen att slå på stort. Framöver så blir det garanterat inte detta lyx varje dag.