Bröllop nr 3

På lördag ska vi på bröllop. I Växjö. En bit bort det ja :)

Vi har nu ordnat så Freja ska åka med storfamiljen till stugan så jag och Daniel kan åka neråt i landet redan imorgon (fredag). Vi tänkte att vi åker så långt vi orkar och tar in på hotell. Så blir det inte så jättemånga timmar att åka på lördagen. Men vill ju vara hyfsat pigg när man ska på bröllop liksom. Så en liten minisemester för mig och Daniel. Ska bli riktigt mysigt. Hoppas jag håller mig frisk nu bara. Känner en förkylning långt inne nånstans ;)

Blir ju även första gången vi är ifrån Freja så länge. Kommer sakna henne som tusan. Men ska verkligen njuta av egentid med Daniel :)

Friluftsliv

I helgen hade vi en fin vinterdag. Tog tillfället i akt, då man för en gångs skull var ledig och åkte pulka med Freja.

Hon var väldigt skeptisk först. Segt att röra sig med alla kläder och hon blev irriterad. Men sen när hon märkte hur kul det var att åka så ville hon inte sluta. Åkte tillslut själv ner för backen.

Vi har ju lite skog bakom huset och där hittade vi den perfekta lilla pulkabacken!

Halloweenfest

I lördags anordnade vi en halloweenfest här hemma. Självklart var det tillhörande maskerad. Sjukt kul kväll. Lekar, godisgömma, singstar och garv. Vissa av oss höll igång till fem på morgonen. Helt sjukt. Hahaha. Men har man kul så har man. Tusen tack till alla som var med. Älskar när folk är taggade och går in för det!❤

Min kära Kristian överraskade ju med att dyka upp också. Hade tackat nej men knackade på här framåt kvällen. Så glad för det verkligen.

Här kommer lite bilder. Jag hade lite halloweenkalastema. Pumpagirlanger och plastspindlar. Grön bål och söta mandarinpumpor. Godis i hundbajspåsar och tipsrunda!😀