Hej hej

Tänkte jag slänger in ett blogginlägg. Händer inte så mycket just nu. Vardagen och rutinerna är i full gång. Jobb, dagis och huslivet.

Freja trivs som fisken i vattnet på dagis nu, vilket såklart är superskönt. Och samma gäller mig när det gäller jobbet. Så kul:)

Det vi har att se fram emot nu är maskeradfest samt ett bröllop senare i november.

Idag var jag, Emma och Freja till Valbo. Köpte nödvändigheter och fyndade lite till Freja. Det mesta på rea👍🏻 Så nu kan Freja få lite halloweenkänsla också 😉

Sthlm

Som utlovat kommer här ett inlägg om våran tripp till huvudstaden.

Jag slutade kl 13 på fredagen så då försökte vi komma iväg ganska direkt. På ditvägen stannade vi hos min kompis Sofia som bor strax utanför city. Fikade och träffade respektive och hennes syster och deras lilla pojk.

Sen bar det av till farmor där vi då skulle få bo. Hinka praktiskt med en farmor som bor i Sthlm.

På lördagen var det dags för dop för Vilgot. I Hölö som ligger lite utanför Södertälje. Superfint och Freja var ganska duktig. Ville såklart inte sitta still utan kröp omkring där i bänkraden. Men inga skrik iaf. Samma var det sen under fikat också haha. Men det var en himla fin dag och så glad att vi kunde komma iväg och vara med på detta dop.

Kvällen spenderade jag hos farmor medans Daniel träffade en kompis i stan. Sen på söndagen åkte vi hem i hyfsad tid:)

Lite bilder från helgen. Kanske inte dom bäst då min mobil som sagt är på lagning och jag ny måste dras med en gammal iPhone ;)


Freja

Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg så man inte hamnar i en alltför stor bloggsvacka.

I helgen så for vi till Sthlm, men jag återkommer om det i ett annat inlägg.

Blev inspirerad av en viss Christin som är duktig på att blogga och uppdatera om sin son så jag tänkte jag skulle göra en liten update om Freja.

Freja blir 1.5 år den 29 oktober. Sjukt bara det. Innan man vet ordet av så fyller hon väl 2 år.

Hon är inne i en grymt bra period vad gäller sömn. Antar vi har dagis att tacka för det. (ja jag säger dagis och det tänker jag fortsätta med) Hon somnar utan protest själv i sitt rum mellan 19 och 20 på kvällen. För att sedan göra morgon kl 8. Got to love that🙏🏻 Hon blir väl antagligen så slutkörd mentalt och fysiskt på dagis så hon däckar direkt.

Något vi troligtvis har dagis att skulle på dock är att hon har börjar knuffas och slå sin vänner för att få som hon vill. Innan skrek hon bara, men nu har hon börjat blivit riktigt elak. Antar att det är lite så det funkar på dagis. Slåss för att överleva. Detta är dock såklart något vi inte tolererar så ja det är väl nu den riktiga uppfostran kan börja.

Freja har även å andra sidan blivit väldigt kramig och pussig och så himla mysig emellanåt. Saknar henne på kvällarna när hon lagt sig.

Hon förstår sjukt mycket. Man ber henne göra saker som att stänga lådor och slänga sopor. Hämta nallen eller sätta på sig skorna. Så gör hon det. Jag har inte riktigt fattat att hon fattar så mycket haha. Talet är det väl dock ingen framgång i. Självklart pratar hon Frejiska men tyvärr ingen som förstår. Men det släpper väl när som helst det också när man minst anar det.

Frejas upp 5 just nu
1. Stenar. I alla storlekar.
2. Skor
3. Duplo lego
4. Bilar
5. Äta (finns ingen botten)

Vet inte om detta är så intressant för er att läsa. Men för oss i framtiden är det det iaf.