V35

Ja då var man mitt i vecka 35. Andra veckan hemma från jobbet och det är sjukt långtråkigt.


Jag orkar inte göra nånting för då får jag bara ont överallt. Men fy va tiden går sakta nu. 

Halsbrännan har tagit över mitt liv. Så om inte lillebror har en jäkla kalufs så blir jag besviken ;)

Jag känner att jag börjat svälla lite också. I morse när jag vakna hade jag ont i fötterna när jag gick. Samt så börjar ringarna sitta lite väl tajt. Så snart åker dom av.

Väntar nu på att magen ska sjunka. Så sjukt jobbigt med andningen. Andfådd som en överviktig pensionär.

Här om kvällen när jag skulle sova så fick jag panik. Kunde inte andas och det var varmt som fan och Freja som låg bredvid och inte låg still för fem öre. Jag gav upp och la mig i soffan!

På måndag är det dags för bm besök. Då tar jag med mig hela familjen. Så Annelie får träffa Freja och så:) Då kommer hon känna efter mer noga om bebis ligger rätt. Samt järnvärderna ska kollas. Hoppas det ser bra ut.

Är sjukt taggad på att bebis ska komma nu. Längtar tills han är ute och man kan lägga upp bilder på honom istället för magen :)


Önskelista

Här är lite prylar som jag gärna skulle vilja äga. Eller som lillebror vill ha såklart haha. Egentligen behöver jag inget utav det då jag har kvar sen Freja. Förutom bärsjalen då;)


Allt är från Jollyroom. Det är ju inte alltför dyra prylar. Men köper jag allt direkt blir det ju en slant. Får ta en sak i månaden kanske haha:)


Slutjobbat

Idag jobbade jag min sista dag. På måndag sjukskriver jag mig. Eller ja hoppas på att få bli sjukskriven iaf;)


Jävligt skönt att det var sista dagen idag och att det var kort dag. Direkt när jag kom till jobbet så kände jag hur jobbigt det var med magen. Andfådd och varm som attans. Gjorde ont i magen så fort jag rörde mig. Sammandragningar hela tiden och en bebis som sparkar något sjuhelsike gått i sidan. Värre och värre har det blivit under dagen.

Sen jag kom hem har jag bara suttit i soffan för det är det enda som hjälper någorlunda. Det tar hundra år att resa mig upp. Usch så här ont har jag aldrig haft. Och som sagt nu har lillkillen lagt sig på något sjukt sätt och verkligen tar sats och sparkar satan i sidan. Sjukt jävla ont gör det. 

Snart blir det sängen och hoppas verkligen det blir en bättre dag imorgon. Daniel blir borta hela dagen så det skulle ju underlätta. Får åka hem till mamma och pappa annars.

I onsdags var jag hos min bm förresten. Gått upp totalt 10kg. Alla värden såg bra ut förutom järnvärderna som jag gärna får försöka få upp lite även om det inte var kris. Sf måttet följer mittkurvan så sjukt exakt och bebis hjärtljud låg på typ 150. Myten säger dock att pojkar oftast ligger under 140 och flickor över. Hehe. Men men än så länge får vi lita på att det är en pöjk;)

Vecka 32+5 Idag alltså!