Bvc och vaccin

Ja idag var det dags för 3-månaders vaccin för Henry. Samt andra dosen med rotavaccin.

Först och främst så vägde han idag in sig på 5925g och är numera 62.5 cm lång. Lite över medel på längden fortfarande :) Han har ju att brås på iaf:)

Gick faktiskt bra med vaccinet ändå tycker jag. Rota är ju oralt så det smaskade han i sig. Sen var det dags för sprutorna. En i varsitt ben som dom tar samtidigt. Han började grina när dom stack honom, men det gick över på en minut. Så nu håller vi tummarna att hans slipper alltför jobbiga biverkningar. Än så länge har vi inte märkt något. Sov länge efter bvc gjorde han, men sen har han ätit som vanligt och varit sitt vanliga glada jag. Men biverkningar kan ju dröja så vi väntar och ser.

Min lilla stora kille. Som blir 3 månader på onsdag också. Uppdatering kommer då såklart:)

Julklappar

Här är största delen av julklapparna vi fick. Jag hade sagt ifrån om leksaker till Freja. Hon har redan alldeles för mycket. Dock går det ju inte att undvika helt. Men vi alla är så tacksamma för allt fint vi fått :) Jag och Daniel gav julklappar innan jul. Jag fick ju lumenekalendern och Daniel fick rejäla vinterkängor av mig:)

Hund med hundbädd från min mormor. Den är tydligen från Harrods i London. Ett litet babynest till Frejas docka. Mamma har sytt den :) Supersnygga tofflor till Freja. Älskar enhörningar :)

Kläder och en klocka till Freja :) (även en rosa tröja likadan som den gråa)

En barnvagn till Freja. Så fräsig. Ser ut som Frejas riktiga vagn:)

Mjukiskläder med Lilla My och kanin till Freja. Pyjamas och dregglis till Henry. Detta är från Kristian:)

Bästa serumet och dagkrämen från forever living👍

Utökade Eva Solo samlingen med sex st ölglas.

Min farmor köpte denna till Henry. Det är alltså en mixer typ. Speciellt utvecklad till att göra barnmat i. Ska bli spännande att använda sen :)

Denna tjugisa skjorta fick Henry av Milou:)

Massa pyssel. Pennor och pärlor bl.a. :)

Salt och pepparkar. Precis som jag önskat mig:)

Två toppar till Freja från Emma.

Detta vrålåk fick hon av hela stora familjen. Jag sa nej men alla var emot mig. Haha. Freja älskar den. Men jag hatar den. Låter förjävligt. Blir kanske roligare i sommar när hon kan köra den ute på gatan :)

Dessa två plagg fick Henry av Emma. Från Zara. Så himla fina.


Superfin body. Mamma köpte den av en tjej där vi har stuga (älmsta) som syr själv:)

En body och leksaker till Henry. Outfit till nyår kanske ?:)

Pippidocka och Lilla gubben. Detta var det enda Freja fick av oss;)

Kläder till Henry.

Jag fick även presentkort på Kicks, pengar och en svart pyjamas som jag önskat mig. Den ligger dock redan i tvätten ;) Samt en stekgryta👍
Julafton

Som sagt. God jul och god fortsättning. Daniel är hemma i två veckor till vilket såklart är superhärligt. Så nu är det ledighet på hög nivå.

Man ja. På julafton så hade vi valt att dela upp dagen lite. Till lunch så kom Daniels pappa och bror hit. Samt mina föräldrar och så svängde Emma och Adde förbi innan dom skulle vidare. Så det bjöds på gröt, skinkmackor, glögg osv. Lite klappar delades ut. Iaf till Freja. Sen framåt Kalletid så for alla hem till sitt. Så vi satt i lugn och ro och tittade på Kalle. Skönt med en paus faktiskt :)

Efter Kalle så åkte vi hem till mina föräldrar där både farmor och mormor och hund fanns. Så då fortsatte firandet. Mat, klappar och tomte. Tänkte dela med mig av vad vi fick för fint sen också :) 

Henry var riktigt härlig hela dagen. Sov, åt och när han var vaken så charmade han alla:) Freja var också en kämpe. Lite trött framåt kvällen. Men jag tror det var bra att vi delade ut julklappar under hela dagen så det inte blev för mycket för henne. När tomten kom så blev hon lite blyg. Dock inte så konstigt då våran tomte var väldigt högljudd och konstig haha. Men det gick bra. Snabbt och smidigt.

Jag var sjukt trött hela julen så försökte verkligen bara att sitta ner och ta det lugnt. Men en riktigt fin julafton fick vi tillsammans:)