Senaste dagarna

Ja i helgen har jag hunnit med lite allt möjligt. Jobb på lördagen för att sen fira Emma som fyllt 25 år. Hon hade en stor fest med alla tjejkompisar. Disneyquiz, drinkbord och allsång;) Dunderkul. Ingen utgång för mig dock. Daniel skulle jobba natt.


Dagen efter var man istället pigg och orkade vistas ute i trädgården med Freja. Åkte pulka och lekte i snön. Sen ville hon rymma. Som vanligt. Då var det dags att gå in haha.

Igår måndag så gick vi till badhuset. Jag, Emma och Freja. Jag slutar ett på måndagar så det känns ju som man är ledig. Hur som så trivs Freja verkligen som fisken i vattnet. Hon älskar att åka rutschkana. Stora som små. Emma tog med henne i stora gula också och den ville hon såklart åka hela tiden. Men med lång kö så fick hon nöja sig med lilla blåa som hon kunde åka själv bäst hon ville. Superkul iaf. Kanske man borde fixa årskort med tanke på att hon gillar de så mycket :) 

Nu måste jag klä på Freja som ska iväg till dagis. Sen blir det jobb. Ses imorgon;)


Torsdag

Hej jag lever. 

Har lovat Christin att jag ska blogga varje dag i en vecka. Så håll utkik. Snart är jag igång igen;)

Dagens spya

Idag har vart en riktigt skitdag. Freja är verkligen djävulen själv. Grinar, skriker, jävlas och gör allt som hon inte får göra. Finns inget som hjälper. Ger man henne det hon vill ha så skriker hon om nästa grej. Hon tittar på en med en blick som säger "haha, jag skiter i vad du säger och gör det ändå" . Så jävla hånfull. Man undrar ju om det är nå fel. Eller om vi gjort nå fel för att förtjäna detta. Visst vissa dagar är riktig hemska. Som idag. Vissa dagar är bra. Men Freja är en riktigt jävla envis, dryg och jobbig tjej mest hela tiden.


Nu låter det som jag inte är glad över att vi har Freja osv. Det är jag. Men ibland måste man bara få ur sig all skit. Och man blir ju ganska frustrerad när man ser alla andra mammor som pratar så gott och underbart om sina barn. En dans på rosor ungefär. Nej det är det då verkligen inte. Iaf inte varje dag. Och verkligen inte här hemma. 

Jag tycker iaf att det är skönt att bara vara brutalt ärlig ibland. Få prata och få ur mig hur jävla jobbigt det är emellanåt. Ingen förstår hur vi har det i våran familj. Alla har sina problem och just nu är vårat problem en trotsig (snart) tvååring.

Hej då.