Shopppiiiiing

Ja idag blev man rik så då va jag tvungen att shoppa lite;) Jag och Milou åkte in till Lager 157 då dom hade ett event. Blev lite smått och gott. Hämtade även ett klädpaket till Freja som jag köpt av en tjej i Valbo. 500 spänn för 32 plagg typ. Så mycket fint också. Sjukt nöjd!👍

Zumba

Måste bara få skryta lite. För idag började jag på zumba. Har alltså inte tränat sedan april förra året. Så detta är grymt gjort av mig. Jag och Milou har börjat på Ackes dansskola och ska nu gå 14 veckor framåt. 1-2 ggr i veckan.


Och hur kul var det då? Skitkul. Saknar verkligen dansen kände jag. Svettigt var de också. Herregud va jobbigt. Men körde all in och nu ligger jag i soffan och har redan träningsvärk😄

Godnatt!

Ledig söndag

Idag var både jag och Daniel lediga hela dagen tillsammans. Inga måsten! 


Vi åkte upp till Högbo med Freja en sväng så vi fick i oss lite syre och d-vitamin. Freja älskar snön. Går rätt ut och sätter sig ner och pillar med snön. Så söt.

Sen kom Emilia, Markus och Lykke förbi och hälsade på hos oss. Tjejerna lekte, Freja slogs, Freja "sa förlåt", tjejerna bråkade om leksaker. Haha. Låter som det ska det;)

Och nyss kom jag och Daniel hem från ett biobesök. Assassin's creed. Jag tyckte den va bra iaf. Jag är dock inte kräsen;) Mamma va iaf barnvakt åt Freja. Så vi slapp söva henne haha. Nu ligger hon däckad i sin säng.

Nu blir det lite film innan det är dags för sängen. Ny vecka imorgon!