Onsdag

Idag efter jobbet och att jag hämtat Freja så åker jag med bilen förbi mamma och pappas hus. Ser att dom sitter ute i solen så vi stannar till för att hänga lite. Freja våldgästade grannens gård och sen hoppades det studsmatta och geggades i sandlådan:)


Senare på em fick vi besök av Milou här hemma. Vi lagade mat och Freja fick leka av sig. Hon har tröttnat på mig stackarn;) mysigt va det iaf:)


Spanien

Inatt. Kl 2. Åkte Daniel mot Arlanda för att ta flyget till Spanien. Han ska iväg på fiskeresa där hela veckan. Kul för han absolut. Mindre kul för oss här hemma. Allt praktiskt är ju fixat men det kommer bli tomt och ensamt ändå.


Hoppas veckan går lika fort som alla andra veckor brukar gå.

Imorgon kväll har jag iaf inplanerat körlektion. Alltså kör som i sång:) Ska bli så himla kul. Anmält mig till Joyvoice. En riktig popkör. Så inga Hallelujah moments nu inte;)

Zumbaträning kan bli svårt. Får nog skippa denna vecka. Sen så är det ju bara jobb på schemat. Måste ju klämma in någon playdate för Freja och någon kompis. Annars blir man väl tokig om man ska gå runt här hemma ensam.


En gammal bild på Daniel och Freja när dom var på Andys lekland :)


Mello 2017

Och vinnaren är......ROBIN BENGTSSON!


Absolut värdig vinnare och grym låt. Kommer representera Sverige kanon i eurovision!

Min favorit var dock Jon-Erik. Så mäktigt. Men en tredje plats fick det bli.

Nu får man tänka om och heja fram Robin till vinst senare i maj:)

Mellonörd är man alltid. Detta är ju tradition:)

Ett litet blogginlägg fick det bli idag iaf. Måste ju uppdatera när det är mello!