Måla dag 2

Ja idag började vi måla vitt på allt rött;) Blir så sjukt bra. Nu har vi ju bara målat ett lager, men oj vilken skillnad. Det dryga är allt småpill. Man vill ju bara smacka på med massa färg. Men icke. Vi har typ gjort klart hela framsidan. Måste bara plocka ner stuprännorna för att kunna måla det sista. Får se vad nästa steg blir. Om vi gör klart alla knutar först och sen gör fasaden. Jag skulle ju dock vilja måla klart hela fasaden på framsidan så man verkligen får se slutresultatet. Blir sjukt jävla bra iaf hur som. 


Daniel har även målat om grunden på huset på ena sidan. Färgen där var obefintlig innan. Kul är det iaf att se resultat. Även om det är ganska tråkigt att måla och tar lite tid när man har en Freja kring benen:)

Lördag

Jävlar vilken sommarvärme rent ut sagt. Sån härlig dag. Typ. Haha. Jag och Daniel bestämde oss för att åka och köpa massa färg på förmiddagen. I alla dess former. 


Jag gick bananas på vårat oerhört fula staket. Smackade på med vit färg och vips. Som nytt. Om man tittar från långt håll iaf. Mycket nöjd iaf tillsvidare. Tanken är väl att byta ut det helt sen. Är dock inte riktigt färdig. Men resten ligger mitt bland buskar så det får bli ett senare projekt. 

Vi köpte även färg till husgrunden och fasaden. Förhoppningsvis börjar vi med det imorgon. Då kommer även Daniels pappa och tar hand om Freja under tiden. För det är omöjligt att fixa när man har henne att ta hand om. Så taggad iaf. Vi tänkte börja med alla husknutar som då alltså är röda nu och ska bli vita. Sen målar vi resten. Kommer göra så mycket för huset:)

Nu på kvällen så fixade vi barnvakt åt Freja så jag och Daniel kunde gå på dejt. Middag på O'Learys och sen bio. Blev såklart den nya pirates. Trötta och slitna satt vi där och hade inte mycket att prata om. Satt bara och tog det lugnt och andades. Behövligt:)

Daniel drog precis över till grannen för att spela poker. Jag ska passa på att se ikapp lite "the 100".

Godnatt på er!


En sån dag

Dagen började med att jag fick frukost på sängen. Detta har då aldrig hänt sedan jag och Daniel blev tillsammans haha. Anledningen nu var för att jag var lack över att Daniel inte delat med sig av att han tänkt att golfa på förmiddagen innan sitt jobb. Jag är alltså ledig vilket då hade betytt att vi kunnat åka till Högbo där det anordnats barnens dag. Hoppas han lärt sig av sina misstag och pratar med mig innan han bokar in saker. Kanske låter överdrivet nu, men som familj tycker jag iaf att man kan nämna sina planer för veckan så man tillsammans kan planera kring det. Hur som. Jag fick som tur var tag på Kristian som snällt följde med på massa olika affärer. Bla köpte jag blommor, färg och ogräsdödare. 


Så nu har jag gått bananas på uppfarten med den där jävla sprayen. Fullt med maskrosor och annat skit. Så nu hoppas jag dom dör dom jävlarna. 

Jag målade även om brevlådan. Lägger in en före och efterbild här nere. Tanken är ju att vi ska måla om huset i sommar också. Med vita knutar och ny lite mörkare grå färg. Men så nu är brevlådan klar iaf:) Mycket fint.

Allt drog ut på tiden så Freja somnade inte förrän två vilket betyder att hon kommer h svårt att somna i tid ikväll. Så jag måste verkligen se till att hitta på något nu på eftermiddagen också så hon blir redigt trött.