BB-väskan

När man skrivit klart ett blogginlägg och telefonen dör innan man hinner spara. Blä!


Jaja bara att börja om.

Bb-väskan alltså. Den är helt färdigpackad nu iaf. Jag har försökt hålla den lättpackad. Är inte en sån som packar med mig hela hemmet. Behövs det prylar så får väl Daniel åka hem och hämta. Om man mot förmodan blir kvar länge.

Min packning:

Två tröjor
Leggings
Tofflor (dom söta rosa jag köpte igår)
Två par underkläder
Hygienartiklar 
Amningsnapp och amningsilägg
Videokamera och laddare

Till Daniel har jag slängt i en t-shirt och kallingar. Sen så följer såklart mobil och plånbok med när det är dags att åka in. Samt babynest och så köper vi nog med lite snacks att tugga på. Mer än så tror jag inte jag behöver. Vet att många packar med eget toapapper för att pappret på bb är så strävt. Men nä jag vet med erfarenhet att man överhuvudtaget inte vill dra med någonting där nere efter en förlossning haha. Får bli blött papper eller dusch ;)

Bebis packlista:

Två ombyten (bodies, byxor, mössor)
Stickad tröja och tossor
Nalle
Filt
Nappar
Kräkhanddukar 
Blöjor och våtservetter (utifall)

Så ser det ut iaf. Så nu är vi redo att åka in på momangen;) Men tyvärr inga känningar än så ni vet haha.
En liten update

Igår var jag ner på stan och fick såklart med mig lite saker hem. Först och främst skulle jag hämta ut en gratisbody på Lindex som man fick via libero:)


Blev även en ny badhandduk till bebis, tofflor till mig (visar i nästa inlägg), trosor till Freja och lite annat smått. På bilden nedan ser ni även ett gäng dregglisar som Christin hjälpte mig att klicka hem. Kanonbra.

Jäklar va jobbigt det var att röra på fläsket lite också. Är så jäkla stillasittande annars. Blev så varm och svettig haha. 

Hamnade tillslut hos Angelica och sedan åkte vi hem till mig med Emma och käkade kinamat och hängde. Myyys!

Och idag fick vi mer söta saker till lillebror. Linn skulle låna våran vagn så då fick vi en försenad baby shower present. Så sött:)


Freja

Tog lite kort på magen igår och passade på att ta bilder på min prinsessa. Så här kommer en hög från gårdagens photoshoot😄