Julafton

Vilken härlig julafton det blev. Jag som inte haft någon julfeeling fick det lagom till självaste julafton. Vi startade dagen med att öppna julklappar som tomten lämnat i barnens julstrumpor ;) Sen fortsatte vi med gofrukost och lite fix och plock. Efter det så klädde vi på oss för att gå ut och åka pulka. Vi har en liten backe bakom huset som passar perfekt för barnen :) Sjukt fint väder också. Riktigt krispigt och härligt.







Lagom till när vi precis kommit in så knackade Emma och Adde på dörren. Adde skulle fara vidare till sin släkt så därav den tidiga visiten. Men det passade så bra. Då hann vi både hänga och få hjälp med lite förfix innan resten skulle komma :)

Här har ni även en hel drös med bilder vi knäppte. Inte det lättaste att få alla att se hyffsat normala ut på bild ;)

Strax därefter dök resten av familjen upp iaf. Så umgicks, förberedde mat, delade ut julklappar osv osv. Supermys. Barnen var glada och nöjda. Jag kände mig hyffsat lugn hela tiden;) Framåt 17 tiden så kom tomten också. Och wow vilken respons av Freja när hon såg honom genom fönstret. Skrek rakt ut och sprang runt i huset. "Omg omg". Hahah underbara unge. Det är verkligen helt underbart att se sina barn så lyckliga och glada. Att Freja tror på tomten och all magi är någon jag ska hålla kvar länge. Så fint. Måste även säga att Freja var så duktig när det kom till att öppna julklappar också. Inge girig och gnällig. Utan öppna allt och blev lika glad varje gång och var så snäll och delade ut klappar till alla oss andra också :) Henry var lagom intresserad. Nyfiken och vill fram och kika men så fort han fick uppmärksamhet av tomten så vända han på klacken ;)









Men en underbart härlig jul. Barnen somnade som små ljus bredvid varandra i sängen. Finaste avslutningen.❤

Hoppas ni andra haft en lugn och härlig jul också. God fortsättning!


Kommentera här: