Julstämning osv.

Nä jag vet inte ja. Har inte riktigt kommit in i rätt stämning än. Halva december var lite kaos så orkade inte anstränga mig att få julfeeling. Sen har man två småkids såklart som tar all ens kraft och energi;) Vi har iaf hunnit julbakat, julpyntat, öppnat paket från adventskalendern, julhandlat, jobbat i julrushen och lyssnat på julmusik. Men den inre stressen förstör ändå. Nu helgen innan jul så jobbar även Daniel långhelg. Väldigt opassande. Så jag längtar verkligen till julafton och hela den veckan då han får ledig vecka. Får kanske komma ikapp med julfeeling då. Slappna av och njuta :) Allt är iaf färdigt inför julafton. Vi ska vara här hemma allihopa och jag har fördelat inköpen till olika personer så man slipper göra allt själv. Så på den fronten känns det lugnt iaf.

Sen att Freja är inne i någon extrem hyaterifas just nu känns inte så mys heller. Hon grinar och får rejäla utbrott titt som tätt. Som idag i Gävle. Två utbrott under tiden vi va där och ett hemma. Med några mindre utbrott däremellan. Och ja vi va alltså in till Gävle idag hahahahha. Tillsammans med ALLA andra. Men det gick ändå ganska smidigt med tanke på. Så vi hann springa runt ett par timmar innan Emma skulle iväg på annat bestyr. Sen har det varit full kaos här hemma också ;) Slagit in paket har vi gjort iaf:)







(Lite blandade bilder bara för att. Har precis rensat telefonen så finns inte så mycket att välja på)
Men men. Nu ska vi inte var alltför neggo. Just nu sitter man i soffan med brasan tänd. Ungarna sover, rödvin i glaset och choklad i famnen. Nu ska njutas. 🍷🍫🔥 Skål och hej.

Kommentera här: