Dopdagen

Efter frukost så började vi packa ihop det som behövdes här hemma för att sedan flytta in på Västanbygården (där vi skulle ha dopfika). Det var lite småfix i lokalen och skönt att vara där på plats att göra sig färdig så man slapp stressa runt. Sen bar det av till kyrkan. Det var en superfin ceremoni. Henry var exemplarisk. Han charmade hela kyrkan och verkade väldigt fascinerad av allt. Freja var väl den enda som gnällde i kyrkan. Mitt i en psalm så fick Emma springa iväg till toaletten med henne. Sen va det lugnt ;) Freja var så stolt efter haha. Kul detalj ändå hihi. Amanda som sjöng gjorde det perfekt. Så sjukt fint. Ska försöka få in videoklippen på datorn :)

Efter kyrkan och mingel så bar det av till Västanbygården igen för lite fika. Himla trevlig stämning. Alla barnen sprang omkring och stojjade och alla andra fikade gott. Jag var orolig att det inte skulle räcka men det va lugnt. Det var några sista sekundens återbud samma dag pga sjukdomar så lite bortfall. Men vi blev väl ungefär 60 pers tillslut.

Vi valde att inte öppna paketen där på plats. Då det kan bli så långdraget så när alla fikat färdigt och umgåtts så var det bara städning kvar och sen hemfärd.

Kan inte tacka nog för alla gåvor och alla som kom och gjorde Henrys dag så fin. Kram till er alla!










Kommentera här: