Regn

Äntligen har vi fått lite svalare temperaturer med regn och åska. Dock inte några mängder med regn. Men jag och Freja klädde på oss regnkläder och gick ut. Så härlig luft ute nu verkligen 😍 Så ja här är Frejas nya regnställ. Helgult. Så snyggt:)

Första bilden är Frejas reaktion på åskan. Häftigt ju :)
Hon och jag

Idag på förmiddagen så for jag och iväg och uträttade några ärenden. Eller ja vi skulle shoppa lite. Först yill ica för att införskaffa ett regnställ till Freja. Kom på nu att jag inte har någon bild på det. Men tänkte att vi kan använde det i helgen om det nu ska regna som dom säger :) Sen köpte vi även lite presenter. Hemlisar.

Efter det drog vi till mitt jobb och hälsade på. Dags att förnya målarskåpet och lite böcker. Så det blev målarbok, tuschpennor, två böcker och en slajmklämmis(?). Nöjd tjej.

Sista anhalten var Valbo. Där vi sprang runt och letade golfskor till Daniel. Han fyller år på söndag. Men eftersom han skulle iväg på golftävling idag så var det völdigt viktigt att jah fick tag på ett par innan det. Efter många om och men så fick vi med oss ett par och Daniel blev så glad så:) 

Härligt att komma iväg bara jag och Freja. Det behövs. Känns verkligen att vi kommer närmre varandra när det bara är hon och jag♡


Strandbaden

Idag efter lunch så tog vi oss faktiskt till Strandbaden. Jag är ju lite emot sandstrand med Henry då han helst vill krypa omkring ju. Men det gick hiskeligt bra måste jag säga. Vi åkte dit med ett gäng polare och deras barn. Sjukt skönt i vattnet måste jag säga. Bästa hittills. Barnen och vuxna plaskade på för fullt. Både Freja och Henry var verkligen överlyckliga. Sen blev Henry trött och sov nog i ca 2 timmar. Härligt med fläktande sjöbris. Så vi andra njöt av gofika, ännu mera bad och härlig värme. Freja blev blå om läpparna. Som det ska vara. Hennes nya trick i vattnet är att flyta på rygg. Med puffar då;) Sötnos. Dyker gör hon utan problem även i sjön tydligen. Min lilla fisk.

Framåt sextiden drog vi oss hemåt. Så ja det vi lärt oss av detta är att det faktiskt kan gå riktigt bra på stranden med Henry. Så länge han får bada, äta och leka med bollar så är han nöjd:) Strandbaden är verkligen ett toppenställe också. Vi måste försöka ta oss ut med båten och åka båt dit snart:)

Nu till kvällen blev det tacos och sen har vi bara försökt se till att överleva värmen. Nu säger vi godnatt och ser fram emot ännu en fin dag :)