Glad påsk!

Önskar vi er alla. Själv har vi haft en väldigt högljudd långfredag. Så ja den känns väääldigt lång den här dagen. Freja har varit på sitt härliga skrikhumör idag.

Men vi startade förmiddagen med påskäggsletning iaf. Påskharen hade ritat teckningar som tillslut ledde till de fina påskäggen;) Sen försökte jag mig på ett fins Påskkort med barnen. Svettigt var det och jag gav upp efter fem minuter. Lyckades iaf få några bilder som blev bra. Henry är iaf sjukt söt som påskkärring ♡

På eftermiddagen fick vi besök av Christin med familj. Vilgot och Freja fick måla lite ägg. Så dom höll väl sig lugna i några minuter iaf. Sen var det fullt ös. Freja trotsade på resten av eftermiddagen. 
Nu har jag städat undan här hemma. Henry sover, Freja leker på sitt rum med Daniel. Tystnaden just nu är öronbedövande. Susar i öronen. Om ett par timmar är det läggdags och då ska jag njuta av ett (eller två) glas vin. Skål och godnatt.

Måla måla

Daniel har tagit tag i penseln igen. Nu är vi äntligen färdiga med gästrummet. Har ingen förebild. Men det var en hemsk blå tapet och tokstökigt. Nu är det så fräscht och användbart;) In med matta, soffbord, förvaring och något fint på väggarna så är det tipp topp. Han målade även hallen vid barnens rum. Inte lika kul att se kanske. Men det var en mönstrad vit tapet innan som störde mig. Så nu är det vitt och cleant. Några tavlor ska upp och så funderar jag på att måla garderobsdörrarna i någon mörkgrå färg. Dom är så slitna också så kan ju bara bli bättre. Och mindre vitt. Man blir ju typ bländad nu;)

Nästa steg är nog att måla om hallen. Det är helpanel och kvistarna syns igenom. Så det blir att lägga på någon form av kvistspärr(?) och sen måla vitt. Sen har vi såklart miljoner andra saker vi vill göra. I sommar måste vi iaf byta fasaden på baksidan och måla färdigt allt på huset. 

Linas matkasse

Dags för en ny vecka. Än så finns det lite nya rätter att välja mellan som vi inte har provat. Så länge det finns så kör vi på :) Kycklingen har vi ju provar förut men det är ju en favorit så det gör mig absolut inget att vi får äta den igen :)