Stora träffen

Daniel har en förmåga att alltid jobba helg när det är något jippo på stan haha. Men då lyckas jag alltid dra med mig Emma iaf ;) Så igår gick vi ner på stan och kikade. Först lunch på Hansens. Henry vandrade omkring och charmade alla. Det är något extra gulligt med små barn som precis lärt sig gå. Ingen kan motstå en sån sötchock. Alla hälsade och skrattade åt våran lilla zombie. Ja hans armar står rätt ut som en zombie när han stapplar omkring 😍 Efter lite energiintag fick vi vidare. Bl.a. in på gallerian där dom hade byggt upp en bilbana så Freja körde runt runt runt i sin polismotoecykel. Vilken höjdare. För att få henne därifrån så lockade jag med ansiktsmålning. Det älskar hon verkligen.


Sen blev det lite hoppborg, köpa presenter till Henry på butiken bus och kul i Sandviken. Verkligen jättebra utbud måste jag säga. Recommend 👌🏻 Handlade även såklart på mitt jobb också. Bokhandeln.Där ni, där har dom grejer. Böcker såklart. Men halva butiken är för tusan fylld med så mycket mer skoj. Pussel, spel, leksaker, pyssel, osv osv. En stor nyhet kommer inom kort där också. Håll utkik på våran Instagram 😁


Men men. Sen var vi färdiga. Freja var trött och grinig för jag har börjat skippa ståbrädan så mycket det går så hon får lära sig att gå mer själv. Latmasken. Så det var mycket grin från henne. Men ja hon däckade i bilen påväg hem också så hon var väl trött. Henry somna också. Så där satt jag i bilen och bara njöt;)

Leklandet

Idag var det fösta gången för Henry på leklandet. Oj vilken hit. Han röjde runt precis som han ville. Överlycklig verkligen. Klättrade och åkte rutschkana helt själv. Jag tog såklart emot honom. Men alltså när blev han så stor? Han blev inte glad när vi skulle åka hem. Protest. Måste verkligen försöka åka dit oftare nu när det fortfarande är gratis för Henry :) Man blir så glad i hjärtat när man ser sina barn bli så glad ♡ Och ja typ helt omöjligt att få till en bra bild på detta yrväder. inte stilla en sekund.
Och hallå.. Henry fyller 1 år på onsdag. Det kan ju typ inte stämma. Men jo kalendern säger så. Buhuuu. Min lilla bebis som är så liten längre.

Oskyldig?


Nooooot.

Började med att han typ vägrade somna igår. Eller han somnade i tio minuter sen vaknade han och grinade och grinade när jag försökte natta honom. Så då fick han komma upp till oss i soffan en sväng till. Efter en halvtimme testade jag att ge honom en flaska välling i sin säng och han somnade bums efter den. Då kommer såklart Freja smygandes och lägger sig i soffan istället ;) Alla sover gott. Henry börjar vakna till framåt 5. Som kan hända lite då och då. Inget konstigt. Han får en flaska. Vanligtvis så somnar han alltid om efter han fått mat. Men nu så. Icke. Han ställer sig upp. Skriker och vill absolut inte sova. Jag går ut med honom från sovrummet för att inte väcka Freja. Men hon har självklart redan vaknat. Plus att Daniel ska upp den här tiden för att jobba. Så alla är vakna. Jag sätter mig i soffan med Henry. Halvdöd. Freja somnar om i soffan och jag är så sjuuukt trött. Jag märker att Henry börjar piggna till rejält och jag går i protest. Jag tänker inte tillåta att Henry ska få för sig att detta är någon form av ny rutin. Så vi går in i rummet. Lägger ner han i sängen. Han börjar såklart grina och protestera. Jag ligger i min säng. Lägger ner honom. Hyshar lite. Sjunger. Lägger ner honom. Osv osv osv. Jag hör att hans grin inte är sånt där "panik jag håller på att dö grin". Han grinar, blir tyst, lyssnar, grinar, sätter sig ner, blir tyst, ställer sig upp. Protestgnäll liksom. Ja och så håller vi på en halvtimme. Sen däckar han och sover till strax efter sju. Thank God. Freja fick fortsätta sova i soffan haha. Ska vara själv med barnen typ hela dagen och hade jag inte fått sova någon timme till så hade jag varit en hemsk mamma idag. Och ja jag vägrar att Henry ska ändra sina sovvanor. Vi får se hur de blir inatt ;)