Julen 2016

Slänger in ett litet inlägg om julen. 


Vi firade hemma hos oss allihopa. Både Daniels familj och min. Och även fast jag trodde det skulle bli lugnt och skönt för att vi skulle slippa fara runt till alla så blev det stress ändå. Förstår egentligen inte varför.  Men ja alla var här. Åt god mat och öppnade klappar. Freja röjde runt. Hon hann inte med att öppna alla miljoner klappar hon fick så lämnade några till dagen efter. Första riktigt mötet med tomten blev det också. Succé. Hon blev så glad när hon såg honom och skulle hjälpa till genom att lägga klappar i tomtens säck. Hon skrattade och gav även tomten en kram. Så sööööt.  Bästa på hela dagen. 

Juldagen spenderades först med att städa undan en del. Sen så hakade jag på Kristian, Eva och Angelica ut på Allstar. Fett med folk. Småfolk. Haha. Men det var riktigt kul. Behövligt. Inte ofta man kör all in så tack Kristian haha:)

Nu har man återgått till jobbet. Skittråkigt. Men men. På lördag firar vi in det nya året tillsammans med Christin och hennes lilla familj. Blir lugnt och mysigt!