Henry 6 månader

Ett helt halvår har han hunnit bli min lilla stora kille. Som vanligt så måste jag säga att tiden går sjukt fort. Nu är han verkligen en liten människa och inte bara en limpa;)

Imorgon ska vi till bvc. Så återkommer med vikt och längd.

Om Henry är på dåligt humör så funkar det alltid att sjunga bäbä eller leka sparris och bollar (han får stå upp och sen sitta ner). Han lyser upp direkt. Samma sak med Freja. Då fort hon visar sig så blir han så glad.

Henry har en förkärlek till snören. Han kan sitta och pilla hur länge som helst. Inte den bästa leksaken kanske så det gäller att hålla koll. Han älskar även att stå upp. Men eftersom han inte kan stå själv så är absolut hoppgungan en favorit :) Vi har även fått in ett mål gröt samt puré om dagen. Det har gjort att Henry blir helt till sig så fort någon annan äter på något spännande. Så väldigt nyfiken på mat är han nu:)

Hans nya färdigheter är numera att han rullar runt från rygg till mage utan problem. Nu har det släppt helt :) Som sagt tidigare så kan han sitta upp i ett par sekunder utan stöd. Bara att träna på. Han har även börjat att snacka med munnen. Typ pussas. Han kan vakna på morgonen och det första man hör i mörkret är Henry som ligger och smackar. Så söt.

Appropå sömn så sover Henry tre gånger under dagen. Oftast minst en längre stund på iaf 1.5 timme. På kvällarna försöker vi nu få in en rutin att han somnar senast 8. Han kan då sova antingen hela natten till 7 eller ibland vakna för mat runt 4-5 men sen somna om på direkten. Fullt godkänt :)

De senaste dagarna har Henry faktiskt haft några perioder som han har varit extremt tjurig. Vet dock inte om det är en fas eller lite magknip (med tanke på all ny mat han får i sig). Men jag kan ändå inte klaga för mycket. Han är fortfarande helt underbart go. Hans leende kan smälta vilket hjärta som helst♡


Lite bilder från dagens till till Högbo med Christin och barnen. Samt dagens photoshoot. Fick till några bilder på dom få sekunderna han kunde sitta själv😍











Kommentera här: