Henry 10 månader

Nu så har det verkligen hänt mycket på bara några dagar.

Jag har ju klagat en hel del på att Henry varit så gnällig den senaste tiden. Men på riktigt från den ena dagen till den andra så är han typ helt förändrad. Han lärde sig nämligen krypa på knä för typ tre dagar sedan. Hela världen öppnades upp för honom haha. Nu är han på riktig upptäcktsfärd här hemma. Mycket nöjdare. Men ser på honom att något hänt. Men kan skoja med honom och hans blick säger så mycket. Känns som han börjar förstå vad man säger. En sak han verkligen förstår är ajaj. Haha. Är han påväg att göra något han inte får så vänder han sig om och tittar på en. Ler. Fortsätter med det han tänkt göra. Jag säger ajaj. Han ler och slutar. Så än så länge får man vara väldigt glad över att han lyssnar på en haha.

Men det sjuka. Som sagt han lärde sig krypa nyss. Igår lärde han sig gå själv med gåvagnen! Wow va glad han blev. Jag med hihi. Stora killen. Äntligen. Snart går han väl. Så sjukt. Nu händer det verkligen grejer. Tänk bara två månader till 1 år. Känns jättekonstigt.

Henrys nya grej. Nypas. Inte för att vara elak utan mer som en mysgrej. Gör dock skitont😂

Henry sover fortfarande bra. Inatt sov han fakrkskt hela natten. 19-06.30. Men vissa nätter vill han firtfarande äta. Lite mer svårsövd är han dock. Men inga större problem.

Han kan även vinka. Vilket han tycker är så kul:) Vi har även börjat lära honom var lampan är. Och iaf 7 gånger av 10 så gör han rätt och tittar på lampan. Så snart så:)

Henrys 10 månaders dag spenderades ute på sjön. Men ett separat inlägg kommer om den trippen:)
Kommentera här: