Högbo

Igår kväll gick Daniel på sitt första jobbpass på sjukt många veckor. Så ja hela denna vecka kommer han jobba eftermiddag. Dock så är han sen ledig i två veckor igen innan det sätter igång på riktigt :) Än så länge har det gått så bra så. Jag har sett till att boka upp mig hela veckan med det ena och det andra. Så man inte klättrar på väggarna här hemma :)

Idag blev det en tripp till Högbo med Frejas kompis Lykke med familj (plus kusiner). Riktigt härligt. Det lektes för fulla muggar och vi avslutade med en glass. Jag, Freja och Henry tog oss en liten promenad runt i Högbo också. Så sjukt fint. Man blir lite blind då man så ofta är där. Men tittar man noga och verkligen njuter så. Wow verkligen vackert:)

Mot kvällen hälsade vi på pappa en sväng och Freja fick båda. Så ja barnen har verkligen aktiverats idag. 

Just nu sitter jag i Frejas rum och hon har nyss däckat. Henry somnade för ca 30min sedan. Lite svårsövd. Men tillslut gav han upp.

Måste säga att det ändå är ganska lätt att söva båda barnen själv. Klart det tar längre tid än när Daniel är hemma. Men det går. Först natta Henry medans Freja får sitta i soffan med telefonen. Sen är det Frejas tur :) Ikväll tog det ganska precis en timme att söva båda. Godkänt :)

En alldeles jättehärlig dag har vi haft idag. Endast några få incidenter när Freja "gjorde sig illa" samt när hon råkade dammsuga Henrys arm. Då blev inte Henry glad. ;) Ett stort plus idag var då iaf att Freja helt självmant ställde sig och dammsög golvet efter att Henry ätit mat och slängt hälften på golvet. Sjukt nöjd mamma som nu säger tack och hej. Ses imorgon :)

(Samma bilder som på Instagram. Sorry men finns inga andra från idag :)


Kommentera här: