Köping, värme, Elsas och ett dopp...

I söndags så fortsatte Sverigetrippen till Köping. Där har vi ett par kompisar med barn. Alldeles för längesen vi sågs så detta blev ett ypperligt tillfälle. Vi sov kvar en natt så vi hann med bad i deras pool, god mat och massa snack om allt mellan himmel och jord. Dom har två småtjejer på 4 respektive 1.5 år. Så Freja röjde runt med äldsta dottern. Dom ät verkligen av damma skrot och korn. Lika envisa, trotsiga och härliga. På måndag eftermiddag drog vi oss hemåt.


Och ja låt oss prata om värmen. Det är dumt att klaga kanske. Vi ska vara sjukt tacksamma för en sån härlig varm sommar. Men några grader svalare skulle inte göra något. Man kan ju inte vistas någonstans. Bilen med ac är ju underbart. Både Freja och Henry blir extra gnälliga. Vi med. Vilket är förståeligt. Men det är inte många knop här hemma och under dagarna försöker vi bara fly den värsta värmen. Vilket resulterar i att vi håller oss inne, med något litet dopp i poolen för barnen. Imorgon rör vi oss hem till päronen och ligger nog i poolen hela dagen.

Idag på eftermiddagen åkte jag in till Gävle för att fika med Elin och Pernilla. Elin tog med oss till en riktig liten pärla. Elsas. Supermysigt ställe. Så fräsch och fint. Fullständiga rättigheter med bubbelonsdagar och tacofredagar. Måste verkligen försöka ta mig dit fler gånger :) Efter Gävle så tog jag med familjen och Emma till Hedåsen för ett kvällsdopp. Mitt första. Men fy de va kallt ändå haha. Badkrukan. Freja röjde runt iaf. såklart♡Kommentera här: