Strandbaden

Idag efter lunch så tog vi oss faktiskt till Strandbaden. Jag är ju lite emot sandstrand med Henry då han helst vill krypa omkring ju. Men det gick hiskeligt bra måste jag säga. Vi åkte dit med ett gäng polare och deras barn. Sjukt skönt i vattnet måste jag säga. Bästa hittills. Barnen och vuxna plaskade på för fullt. Både Freja och Henry var verkligen överlyckliga. Sen blev Henry trött och sov nog i ca 2 timmar. Härligt med fläktande sjöbris. Så vi andra njöt av gofika, ännu mera bad och härlig värme. Freja blev blå om läpparna. Som det ska vara. Hennes nya trick i vattnet är att flyta på rygg. Med puffar då;) Sötnos. Dyker gör hon utan problem även i sjön tydligen. Min lilla fisk.

Framåt sextiden drog vi oss hemåt. Så ja det vi lärt oss av detta är att det faktiskt kan gå riktigt bra på stranden med Henry. Så länge han får bada, äta och leka med bollar så är han nöjd:) Strandbaden är verkligen ett toppenställe också. Vi måste försöka ta oss ut med båten och åka båt dit snart:)

Nu till kvällen blev det tacos och sen har vi bara försökt se till att överleva värmen. Nu säger vi godnatt och ser fram emot ännu en fin dag :)Kommentera här: