Brunch och dans

Efter en helvetesnatt så har den här dagen ändå varit jävligt nice.

Natten spenderade med en Henry i samma säng (han sover vanligtvis i sin säng). Han snorade och bökade och kunde inte komma till ro pga det. Han blev arg och frustrerad för han va ju så trött. Så fram och tillbaka hela natten har det krånglats, med några få timmars sömn. Blä.

Men dagen fortsatte ändå. Min familj kom hit och vi hade våran årliga halloweenbrunch. Eller ja det har tydligen blivit det nu när vi är inne på andra året med detta:) Så mys att duka upp med alla gott man kan tänka sig.


Senare mot eftermiddagen så var det dags för mig att ta mig in till Gävle. Dans på schemat. Vi är ett gäng polare som tänkte samlas när vi kan för att dansa loss. Eller ja min kompis Emilia (som är utbildad danspedagog) har såklart knåpat ihop massa danser som vi ska träna på. Idag blev det till låten "this is me" från filmen "the greatest showman". Bästa filmen btw. Det härliga är att alla är på så sjukt olika nivåer när det kommer till danskunskap, men det blev så bra. Hur sjukt att vi lärde oss en helt ny dans på 2 timmar. Vanligtvis lär man sig en dans på en termin när man går på vanliga danskurser. Wow så kul och wow så jobbigt. Men så jäkla skönt jobbigt. Jag kommer garanterat ha träningsvärk i flera dagar framöver :)