Henry 11 månader

Wow! Vad händer ens? Om en månad blir han 1 år. Kommer vi alltså ha en ettåring här hemma? Hur sjukt. Jag hänger inte med. Känns som han är max ett halvår typ. Andra barnet hänger verkligen bara med och man hinner inte med på samma sätt i utvecklingen.

Henry har fullt upp med att brottas med storasyrran nu för tiden. Han tycker verkligen det är så kul. Och nu när han tål mer så är det verkligen kul att låta dom hålla på.

Och nu mina damer och herrar så har Henrys första tand börjat titta fram. På riktigt. Men känner att det är något vasst och får man titta så ser man en tunn vit rand. Så den är verkligen precis påväg upp. Bättre sent än aldrig. Man märker även hur frustrerad han är emellanåt och är där med händerna och försöker klia. Men snart så är den uppe. Woho!

Även om det som sagt inte känns som han borde vara 11 månader så märks det. Han är verkligen en liten pojk nu ändå. Man märker det i hans sätt att leka. Han budat och upptäcker och testar saker. Här om dagen satt han med en boll som gick precis ner i ett hål på en annan leksak. Så kul. Sen tog han andra saker och testade få ner bollen där. Typ tv dosan osv. Så han lär sig själv massa saker.

Tänk att man fått en så sjukt lugn och härlig kille ändå. Även om han såklart har sina vredesutbrott emellanåt. Så länge han får vara med så är han nöjd :)

Lyckades ta bild på när han stod upp idag. Det är inte många sekunder så det gäller att hänga med :)

Kommentera här: