Födelsedagen

Ja nu har det gått över en vecka sedan man fyllde 30. Ska man orka med att skriva ner allt då kanske ;) Bäst det så man inte glömmer det som va;)


Födelsedagen startade med alldeles för få timmars sömn. Förkylning som ej var ur kroppen och en torrhosta som va förjävlig. Men blev överraskad på sängen med sång paket iaf :) Dock fick dom göra om det.. Haha. Jag är den som är den och vill ju gärna ha med allas födelsedagar på film. Men Daniel glömde ju kameran haha 😁 Fick teckningar och lite smått av Freja sen även ett tvättställ. Haha. Dock behövligt då våran var trasig;)

Sen var det bara att kliva upp och överraskningarna fortsatte. Fick några kuvert med siffror i. Som inte sa mig något. Sen kom det ett paket. Under tiden som jag öppnade det så säger Freja "vi ska åka båt idag". Och på paketet var det en bild på en Silja Line båt. Vid detta läge trodde jag verkligen vi skulle åka båt. Öppnar lådan och ut flyger ett pussel. Jag tänkte väl att jaja nu ska jag pussla ihop en båt. Men efter kanske max en minut så hittar jag en pusselbit med en klocka på. Och inte vilken klocka som helst. BIG BEN. Jag är ju sjukt svår att lura så jag fatta ju typ direkt att jag skulle få en resa till LONDON! Men ville inte säga det direkt utifall jag hade fel. Men så rätt jag hade. Tre bitar senare så fick jag ett kort där det stod weekend i London. Woop woop. Typ det enda jag önskat mig så wow så glad jag blev 😍Efter lite frukost så var det dags för mig att fara till jobbet. Skulle jobba fjuttiga 3 timmar. Tog med mig lite muffins att bjuda på. Men tji fick jag. Dom hade ju dragit ihop en superfin överraskning med sång, presenter och fika..Jag började typ grina😍😭

Efter jobbpasset så skulle jag och Kristian åka och köpa det sista till festen. Blev lite stress så han och Daniel fick lämna allt i lokalen så jag fick förebereda hemma och ta emot alla gäster till kalaset :) Så ja det vankades ännu mer presenter och fika på eftermiddagen. Då fick jag även veta att det är med Emma jag ska åka till London😁🤩Framåt sjutiden så kom Louise och Jonas förbi för att vara barnvakt så vi i familjen kunde dra ut och käka god mat på Kanalkiosken. Tyvärr kom min hosta igång rejält då så kunde knappt prata och fick ett par hostattacker. 

Men min födelsedag var så bra som den kunde vara med tanke på min förkylning. Sjukt tacksam för allt fint jag fått😍


Kommentera här: