Semester 2019

Varning för låååångt inlägg och mååånga bilder!

Vecka 1.

Ångest deluxe. Man tänker att wow nu ska det njutas och gud va härligt att vara ledig. Men nä. Ingenting inplanerat och halvkasst väder fick mig bara att känna stress. Ville göra så mycket men eftersom Kolmården var inbokad veckan efter ville vi inte göra av med för mycket pengar innan. Minns knappt vad vi gjorde. Men vi va väl hemma, hälsade på lite vänner och familj. Hann med en dejt med mannen också :)












Vecka 2.

På söndagen for vi till stugan i Norrtälje i kylan (15 grader). Min farmor var redan där med hunden sin och välkomnade oss :) Bara mös omkring, åt mat och hann till och med med att basta en sväng :) Vi for även iväg på kosafari och åt glass på en av Sveriges bästa glasställen. Tydligen. Jag är inte kräsen så märkte ingen skillnad direkt. Men glass gjord på egen mjölk var det ju iaf :)


På tisdagsmorgonen packade vi ihop oss och åkte ner mot Kolmården. Checkade in på vildmarkshotellet för en tvådagars vistelse i parken. Första dagen var det bara tjat tjat tjat om att åka karuseller. Det var en miss från våran sida. Att berätta att det fanns karuseller över huvud taget. Men ja vi tog oss igenom parken och bort mot bamses värld. #nöjdfreja. Hon va verkligen så oimponerad av djuren. Efter en heldag i parken drog vi oss tillbaka till hotellet för att käka kvällsmat. Sjukt nice hotell iaf. Rekommenderar verkligen att bo där om man ska till Kolmården :) Andra dagen i parken var det sjukt varmt. Började med att besöka akvariumet. Sen parken. Tittade på djur, åt mat, bestämde oss sen att åka linbanan. Freja tjatade öronen av oss. Säääämsta tiden att åka. Vi stod i kö i ca 1.5 timme. Hur sjuka är vi. Som inte gav upp hahaha. Sen dags för delfinshow och avslutade med bamses värld igen innan vi tog bilen hem till Sandviken.

Denna tripp fick ett G. Jag och Daniel har inte på rätt humör. Vi hade för höga förväntningar. Vi borde lärt oss vid det här laget att aldrig berätta för Freja vad som komma skall ;) Henrys enda problem var att stå i kö. Vilket är förståeligt. Annars var han mer imponerad av djuren iaf. Men vi har lärt oss av detta iaf att Freja ska ha fart och fläkt. Inga tråkig djur.





















Väl hemma så fortsatte veckan med lite poolhäng, middagar och kalas.






Vecka 3
Jag och Emma tog en tripp till Uppsala för att se Titanicutsällningen.
Ett par grillmiddagar fick man även till denna vecka och på lördagen blev det ääääntligen en heldag på stranden i Årsunda med ett härligt gäng :)








Sen var det dags för en veckas jobb. Vilket sög lite då vädret var kanooooon just då. 30 grader typ hela veckan. Men men. Vi hade med kvällsdopp och såklart ännu mer grill;)



Vecka 4

Sista semesterveckan för oss allihop. Startade veckan med att Daniel fyllde år. Så lite kalas på det såklart. Tog mig även iväg på en behövlig dejt med Kristian. Mat på tacobar. Helt ok. Sen intag av dryck hemma hos Kristian 👌🏻 På torsdagen for vi (-Henry) och familjen Boholm/Nilsson till Leksand sommarland. Och vilken hit måste jag säga. Massor med bad och sen karuseller. Freja är verklig en adrenalinjunky. Slängde sig ner för rutchkanorna och älskade varje sekund. Så kul :) Och Freja och Lykke fungerar så himla bra ihop och vi med päronen såklart. Haha.









Daniels mammas kompis Teresa från Polen är här också hälsar på. Freja och hon äääälskar varandra verkligen. Teresa pratar bara polska så dom kan ju inte riktigt prata med varandra. Men lyckad kommunicera så bra ändå. Hur fint:)

Ja dom sista dagarna utnyttjade vi till max. Grillning, 4-årskalas för Lykke, strandhäng och en dag i Furuvik. Som förövrigt också blev väldigt lyckat. Vi körde på karusellerna först. Vilket var smart. Nästan inga köer och inget tjat från Frejas sida. Mycket fin dag :)











Och ja det va min semester det. Vad har vi lärt oss av den då tro ? Jo. Som sagt. Se till att boka in nå skojigt typ direkt när semestern börjat så man slipper känna semesterångest;) Semestern får gärna innehålla fart och fläkt enligt Freja. Umgås med nära och kära, men jag måste även lära mig att bara njuta av lugna stunder hemma under ledigheten.

Har säkert missat något men men :) Nu är jag iaf tillbaka på jobb. Två veckor som heltidare sen lugnar det ner sig lite. Så ja jag är lite of the grid nu. Inge sociala medier och bara jobb.😄

Tack och hej så länge.













Kommentera här: