Henry 2.0

Ja nu har då den lugna filbunken Henry bytts ut till Freja nr 2. För er som känner Freja så vet ni ju att hon alltid haft miljoner procent med energi. Busunge deluxe och envis som en åsna. 

Så ja Henry är en riktig pain in the ass just nu🤣 Gör allt han inte får göra. Medvetet. Tittar på en och ler. Skiter fullständigt i vad vi säger. Och när han inte får som han vill blir det skrik och grinkalas utan dess like. Så ja en ny utvecklingsfas är han garanterat i. Tror det har att göra med språket. Han vill förklara så mycket men han kan ju inte så då blir han bara arg. Sen så testar han våra gränser. Så ja nu är det dags att börja uppfostra på riktigt. Sen är han sjukt svårsövd på kvällarna. Ska göra allt annat än att sova. Så nu försöker vi verkligen trötta ut honom rejält. Se till att varva ner en stund innan läggdags. Igår kväll fungerade det ganska bra. Sen på den positiva sidan så sover han som en gud (peppar peppar). När han väl däckat så är han däckad. Och då sover han i sin säng hela natten till nångång mellan sju och halv nio beroende på när han somnar på kvällen. Så än så länge får vi vara väldigt glada för det iaf :)
Och appropå språk så har jag märkt att han halverar ord väldigt mycket o är ost bi är bil osv. Bomma är fortfarande napp. Sen är det inte så mycket mer hela ord från Henry förutom mamma och pappa. Mest ljud. Men han visar ganska tydligt med kroppen vad han vill. Pekar på blöjan om han har bajsat. Pekar på vatten om han vill ha det :) Det senaste är att han nickar eller skakar på huvudet ist för att säga ja eller nej ;)


Men han är ju helt underbar ändå. Det är så härligt att se han växa upp och förändras. Han börjar verkligen skaffa sig en riktig personlighet och man lär känna honom mer och mer. Min fina fina lilla kille❤

Kommentera här: