Freja 9 månader

\n
Som jag berättat i ett annat inlägg så fick Freja ögoninflammation strax innan hon blev 9 månader. I samma veva fick jag en dunderförkylning från helvetet. Så jag och Freja låg däckade och Daniel fick ta hand om oss båda. Usch vilken period detta va.

Men efter ett par veckor så var det fullt ös igen. Som ni ser. En tjej som både stod upp mot möbler och promenerade med gåvagnen. (Mer än vad andra gör just nu;)

Tittade på lite videoklipp på Freja också. Hon lekte tittut bakom gardinen. Härmade pappa sin med att göra pussmun. Freja hade personlighet redan då. Sjukt glad unge med häftigt humör. Humörsvängningar verkligen. Arg brud;) haha.

Om jag minns rätt så hade vi väldiga problem med att söva denna tjej denna period. Först fick man gå runt och bära på henne och gunga. När hon tillslut somnat i famnen så var det typ omöjligt att lägga ner henne. Vi började då söva henne i våran säng och bygga ett fort runt henne så hon inte skulle ramla ner. 

Först här är bilden från när hon plågades för HM. Minns inte exakt när det var. Men tror det antingen var innan hon blev sjuk eller så var det några veckor efter hon fyllt 9 månader iaf. Hur som helst. Sjukt söt. Dock kom bilderna aldrig med i katalogen. ;)

\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n




Kommentera här: