Tandläkaren

Idag var det dags för ett litet besök hos tandläkaren. Oj va jag var beredd på problem. Haha. Vi hade ju dock förberett henne jättebra och hon var verkligen taggad. 

Vi kom dit och där hade dom en stor maskot krokodil som hälsade på alla barnen (måste varit någon speciell barndag). Freja var supersöt och tyckte krokodilen va himla rolig. 


När vi väl kom in till tandläkaren så gick det fort. Läkaren var supersöt och var väldigt engagerad i Freja och pratade typ bara med henne. Hon tittade lite snabbt på alla tänder och Freja gapade så fint. Hon fick mvg och nu kommer hon inte få en kallelse förrän om 1.5 år. Sen så var det dags för Freja att ge alla sina nappar till tandläkaren. Jag är så sjukt imponerad och förvånad och hur lätt hon gav bort dom. Men vi hade ju även printat in att hon skulle få en present om hon gav bort napparna. Och det fick hon. Av tandläkaren fick hon en tandborste, ett gosedjur, en liten bok samt ett diplom. På väg ut haffade vi även en ballong av krokodilen.


Nu återstår bara nattningen. Freja ska alltså sova utan napp är tanken. Och eftersom det inte finns några nappar att gå till nu så får ta tjuren vid hornen och vara beredd på kaos. Återkommer senare om hur det gick. Men jag är hur som helst sjukt stolt och nöjd med besöket. Freja med :)

Kommentera här: