Henry 2.0

Ja men lite update från de senaste dagarna då. Framför allt Henrys födelsedag :)

I tisdags så startade jag och Henry dagen med att åka till bvc för lite läkarbesök och vaccin. 9975 gram väger han och 80 cm lång. Så inte riktigt i 10 kg klubben. Men säkerligen i skrivandes stund :) Kurvan såg så bra ut så. Men ett rejält skutt på längden dock. Lång och smal kille. Sjukt svårt att hitta snygga byxor som sitter bra faktiskt. Haha. Sen var det ju isf dags för vaccin. 1 2 3 och spruta. Ett i varsitt lår. Han blev såklart ledsen. Men det gick snabbt över på en minut. Majskrokar kan göra magi;) Vi stannade kvar och lekte lite i väntrummet och han var så glad så. Framåt em/kvällen blev han dock hängig. Febern ökade och landade runt 39. Han låg däckad i soffan och slumrade till till och från. Tyckte så synd om honom. Men så mysig var han också. Så man passade verkligen på att kramas lite extra. Försökte få i honom lite alvedon. Men det tyckte han såklart var blä. När det var dags att sova för natten hade tempen sjunkit iaf och han sov gott hela natten.







Dagen med stort D var nu kommen. Och trot eller ej. Men hela familjen vaknade före Henry så vi fick sjunga för honom och ge honom presenter i sängen. Myyyys. Än så länge har barnen alltså hållt i denna tradition :) Så vi satt och mös i sängen. Henry var måttligt road av presenterna haha.



Senare på dagen dök min bror upp med sin dotter. Dom skulle sova hos oss. Så det blev såklart fullt ös hela dagen. Tjejerna lekte på superbra. Efter lunch kom Kristian (Henrys gudfar) och firade. Vi fikade och Henry fick såklart muminpresenter. Bästa. Så fint :) En fleeceoverall och bestick :)

Vid 16 tiden så drog kalaset igång. Närmsta släkten kom och det blev såklart ett dunder och brak kalas. Massor med gofika. Jag hade bakat bullar, muffins och gjort en egen tårta till Henry. Stolt. Typ bananbrödstårta. Kan läggs upp recept sen kanske. Henry fick massor med fina presenter såklart. Så bortskämd. Men det förtjänar han såklart. Dock var Henry fortfarande lite småkinkig. Så han var inte supertaggad på vare sig tårta eller presenter. Han satt mest och tittade eller fick vila i någons famn. Taskigt att behöva ta vaccin dagen före sin födelsedag ju. Men han tog sig igenom dagen så fint så ändå. Alla var sjukt slutkörda på kvällen och vi däckade tidigt.

Dagen efter kalaset så valde vi att ge tårtan ett till försök. Med bättre framgång. Han kladdade för glatta livet och käkade litegrann. Han är ju ingen röjare som Freja som totalt mördade sin tårta, men han uppskattade den verkligen tillslut. Piggare och gladare kille dagen efter så det är förståeligt :) Och titta bara på den här sötnosen. Jag smälter.






Här är alla fina presenter han fick också. Böckerna, bussen och bilbanan var från oss. Tusen tack för alla fina saker:)

Henrys favoriter har nog hittills varit fotbollen, den röda boken och att ha sönder bilbanan;) Jag längtar mest tills vi kan använda jackan och pulkan😍




Kommentera här: