Halloween

Vilken dag det har varit:) Den började med att Henry sov 12-06.30. Lyxvara. Sen på fm dök mamma upp och strax efter kom Emma som hade inhandlat massa gotta. Det var alltså dags att fixa brunch. Och jäklar vilken brunch det blev. Allt gott man kan tänka sig. Ännu mera lyxvara:)


Daniel försvann sen ut i garaget med brorsan sin. Sen kom även Kristian förbi. Vi mös och lekte med Freja. Vi fick även henne att klä ut sig till mumie. Kära nån va snygg haha. Kan ju vara den sämsta utklädnaden jag gjort. Men man tager vad man haver. Nu har vi gjort vårat denna halloween iaf;) 

När jag var på affären fick vi såklart besök av flera utklädda barn. Vi hade absolut förberett med godis :)

Nu avslutar vi denna halloween med att titta på walking dead!Bvc

Tre veckor och tre dagar gammal


4150g tung och 56cm lång

Utan försök till skryt så måste jag säga att Henry är oerhört snäll. Han sover och äter som han ska. När han är vaken så ligger han bara och tittar och är nöjd. Enda gången han grinar är när man är lite långsam med att få fram maten ;) Inatt sov han tex från 1-6. Det är alltså fem sammanhängande timmars sömn. Guld värt👌

Nytt

Här är en drös av saker som Henry fått i födelsedagspresent. Jag har säkert glömt något. Men oj så mycket fint han får. Längtar tills han kan börja använda alla fina kläder :)


Som ni ser ska han tydligen bli ett Brynäs-fan haha😄👍