Semester och midsommar

I torsdags gick jag på semester. Direkt åkte vi till stugan. Jag, Freja, brorsan och Anastazja. Där väntade mamma, pappa, Theo och Emma. Daniel jobbade som sagt hela helgen.


Det här iaf vart ett par härliga dagar där. Inte gjort mycket. Firat midsommar och allt vad det innebär. Freja och Ana har verkligen lekt jättebra och det är så skönt för dom och oss att dom kan springa runt precis som dom vill. Idag åkte vi hem och kramade äntligen om pappa Daniel som har vart saknad. Vi har packat om för imorgon åker vi till Polen. 

Ville bara uppdatera lite nu innan vi åker. Slänger upp ett gäng med bilder här från våran stugtid:)
Potträning

Ja potträningen är i full gång här hemma. Vi har märkt att när Freja är naken så säger hon till eller ja visar att hon är kissnödig. Har hon trosor eller kläder så kissar hon på sig. 


Men hur som så har vi henne naken mycket nu. Pottan står framme och hon har fått sitta på den mycket. Bara för att vänja sig. Sitta och äta glass eller med telefonen så hon sitter still. Hon har kissat ett par gånger nu på pottan genom den varianten. Den senaste nyheten är att hon nu i tre dagar självmant har satt sig på pottan och kissat. Jag hörde henne inifrån toaletten, hon ropade högt och när jag gick in hade hon kissat. Hon var så stolt och självklart jag med :) Detta har fortsatt några gånger. Tänk att man kan bli så glad:) Senast var nu på morgonen. Hon tog pottan till soffan och satte sig och kissa. Vi fortsätter med detta så får nästa steg bli att vänja henne med trosor och att hon ska säga till :) Skulle ju vara skönt med en blöjfri unge till hösten. Kanske inte att hon kommer vara helt fri men på god väg:)Måla hus

Nu har vi äntligen börjat måla fasaden. Blir så sjukt bra. För er som sett bilden som jag la ut på Instagram så råkade den bli lite fel i ljussättningen. Färgen på riktigt är mörkare och ser lite mer ut som är nedan:) Men iaf sjukt nöjda. Hoppas vi kan måla på i hyffsad takt och bli färdiga i sommar iaf haha.