Mat från Linas 3

Pizza idag igen då. Känns som det blivit mycket pizza för oss på sista tiden. Men så gott ju och man kan ju verkligen hitta på så mycket gott :) Idag hjälptes vi åt allihopa att fixa maten och inga konstigheter där. En hel pizza räckte till oss alla plus matlåda till Daniel och lite till. Smarrigt :)

Freja & Henry

Emma skickade denna till mig när jag la upp min senaste bild på instagram. Samma mössa på dom små. Freja är dock ca 9 månader här. Men man ser ändå likheter mellan dom. Hela hak/käkpartiet är ju iaf lika. Sen är det någonting men kan inte sätta fingret på vad det är. Men herregud vad söta barn vi gör. Älskar dom mest av allt ❤


Mat från Linas 2

Idag jobbade jag några timmar och när jag kom hem hade Daniel gjort en rätt från Linas..lite trist bara att dom glömt packa ner majs och att vi hade slut på ris hemma. Men men det blev himla gott iaf. Och tydligen inga konstigheter enligt Daniel. Han lyckades laga mat med två barn omkring sig så då är det godkänt :) Den ser ju för himla tråkig ut men ja den var godare än vad den såg ut :)