De senaste dagarna..

Många inlägg idag ;) Men tänker bara dela med mig av hur de senaste dagarna sett ut.

I helgen så var Daniel nere i Kristinehamn och spelade golf så jag var ensam med barnen. Men det gick då bra så. 

På fredagen hade vi fredagsmys här hemma med syrran. På lördagen var Emilia och Lykke här typ hela dagen. Det dansades och stojade som vanligt :) Sen blev det söndag och vi åkte runt till olika butiker i stan med Emma. Sen var Daniel hemma på em:)

Igår så började Freja på gymnastik. Lite blyg till en början men sen när det var dags för hinderbana så kutade hon runt runt runt runt. Helt toksvettig blev hon. Så kul ändå. Väldigt simpelt, men perfekt för Freja som behöver göra av med energi. Idag fortsatte vi på samma tema med dans. Samma här. Blyg början men sen vågade hon mer och mer. Mycket lek och dans. Och kändes som att ledaren engagerade sig i att barnen skulle lyssna och ta direktiv också. På ett väldigt bra sätt :)
Nu sitter jag och Freja i soffan och myser medans Daniel är iväg och golfar med Henry och killarna.

Freja har ju även bytt tider på förskolan. Hon går ju bara 15 timmar och gick förut från 13 till 16. Men lärarna rekommenderade att vi skulle prova en istället..8-11. Mer pedagogik på fm, samling, osv. Och ja än så länge har det funkat. Så länge barnen intr får för sig att ta sovmorgon. Men vi har valt att stanna hemma om dom sover över. Tänker inte väcka henne för tre timmar förskola. Men jag hoppas hon fortsätter vakna i tid :)


Kommentera här: