Frejas födelsedag

Bättre sent än aldrig va?! 🙈

Måste börja med att två dagar innan så var det dags för Frejas 5-årsspruta. Supertaggad tjej. När det var dags för sprutan så bad sköterskan Freja att titta bort. Men i samma sekund som stack henne så sa Freja AJ och tittade förundrat på armen med ett stort leende haha. Sen va det över. Häftig tjej de där. Doktor Freja😅 Samma dag var det även tid hos tandläkaren. In och ut. Klar på två minuter. Allt såg bra ut:) Lite feber kom på tisdagen så hon fick vara hemma från dagis både då och på hennes födelsedag. (Vi hade dock redan tagit helt ledigt den onsdagen)



Frejas födelsedag startade med att vi sjöng för henne på sängen såklart.

Freja och Henry sover numera i en 1.20 säng tillsammans. Freja har alltid vaknat ca 2-3 timmar efter att vi nattat henne. Så vi provade att byta säng. Pratade med henne mycket om att skulle hon vakna så kan hon krama Henry osv. Detta har funkat 50% av gångerna. Ändå godkänt :)

Hur som helst. När hon skulle fylla år va hon jättetaggad på att vi skulle väcka henne på sängen. Så på födelsedagsmorgonen vaknade hon kl 7. Antar hon väntade ett tag. Sen låg hon därinne och ropade "mamma jag är hungrig". Haha. Allt för att vi skulle komma dit och sjunga. Söt ändå😅

Det blev iaf sång och paketöppning. Och även new room-reveal. Vi hade gjort om i Frejas rum. Eller ja barnens lekrum. Inrett med speglar, piano, discolampor, högtalare osv. Ett riktigt discorum alltså. Uppskattades:)



Sen frukost och sen packade vi ihop oss för en fm på parkeradet. Och väl där va det folktomt. En liten familj på äventyrsbadet och så vi. Hur härligt 👌🏻😁 Vi badade, åt mat, badade lite till och sen for vi hem för att förbereda för lite kalas.

Lite halvstress och en tårta som blev klar i samma sekund som den skulle ätas. Men fin blev den 😅 Freja fick massor av fina presenter och bar mycket nöjd med sin födelsedag. Och jag va så himla sentimental hela den veckan. Att min lilla bebis redan är 5 år. Det är så sjukt. Hon är så stor.






Här är en liten punktlista över Freja.
  • Hon pratar eller låter konsant.
  • Hon är väldigt omtänksam.
  • Hon är oftast lite blyg till en början med nytt folk. (Kan man inte tro)
  • Hon tycker inte om att pussla.
  • Hon älskar att baka och sminka sig och andra ;)
  • Hon hatar jeans.
  • Hon är en innetjej mer än en utetjej. (Vilket jag hoppas kan ändras)
  • Hon är självsäker.
  • Hon tycker inte om smör.
  • McDonalds och Pannkaka är favoritmaten.
  • Lykke och Ellen är hennes bästa vänner.
Och som vanligt mer därtill.

Men Freja är och har alltid varit en pratglad, energisk och envis tjej med mycket humor och känslor. Hon är absolut inget svårt barn. Lyssnar ändå relativt bra på oss och respekterar människor i sin omgivning. Plus i kanten till oss känner jag där😅 We did good with this one.

Älskar den här tjejen så mycket ❤

2015-2020


Kommentera här: